Det var ett tag sedan jag blev riktigt dominerad av en man

Det var ett tag sedan jag blev riktigt dominerad av en man

Jag träffar ofta killar/män ute på klubben/krogen som fungerar bra som ett tillfälligt ligg. Brukar testa killarna lite innan, under kvällen, för att se hur dom kan tänkas vara i sängen, är dom dominanta eller undergivna. På senaste tiden har de flesta varit lite lätt dominanta, men de flesta lite för undergivna. Därför vill jag nu träffa en riktigt dominant, yngre kille som kan ge mig vad jag vill ha.  Jag tänker mig lite, leksaker, stryp, örfilar, smisk, bunden m.m. Jag har inga gränser, så vi får väl se vart det tar oss helt enkelt.

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

En kommentar

  • Jocke

    Tjena skulle vara en ära att dominera dig hårt och ge dig pisk och utforska alla dina härliga hål med min stora hårda kuk och knulla alla hålen djupt och hårt och länge och slicka dina båda hål samtidigt som jag knullar hålen med dildosar!
    Hör av dig så garanterar ja dig att du blir mer än nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.