Dubbeldejt med två killar

Dubbeldejt med två killar

Hej! Jag fantiserar mycket om att dejta två killar samtidigt, något som sedan kanske leder fram till en trekant. Men min fantasi handlar inte om att jag ska tillfredsställa två män, utan snarare att två män samarbetar för att tillfredsställa mig fullt ut. I min fantasi så ska jag kunna ligga i en trygg famn och mysa med kyssar och smek, samtidigt som den andra killen slickar eller knullar mig.

Här är ett par exempel på vad du fram för allt bör tända på: Att vara åskådare, att bli åskådad, utdragna förspel, lite mulliga tjejer och kvinnlig njutning. Jag söker killar som är lugna, trygga, romantiska, välformulerade, eftertänksamma och lyhörda. I ditt svar vill jag bland annat läsa: Hur just du fantiserar om att få uppfylla min fantasi. Vem du egentligen är. Vad du tänder på sexuellt. Och för övrigt ett allmänt välformulerat svar. Du måste också uppfylla ålderskravet på 25 till 35 år! Svarar enbart de som är intressanta och övriga får inget svar, alternativt blir blockade.

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.