Eskort i Skellefteå vill få kuk i röven, helst ikväll

Eskort i Skellefteå vill få kuk i röven, helst ikväll

Trött på att bli knullad i fittan!!!! nu är det dags för er män som gillar analt sex att höra av er, man börjar ju bli smått desperat efter att bli påsatt i röven här.. vi kan träffas på en valfri toalett i skellefteå och utföra våra snuskiga handlingar om du gillar det en aning riskfyllt samt spännande!!! jag är öppen för det mesta om jag ska lägga korten på bordet och vara helt ärlig.

men du måste lova mig en sak!!! att du kommer låta mig suga av din stora kuk? för jag älskar att få chansen att uppträda som en slynig kuksugerska. det är i själva verket en av få saker som får min fitta att rinna…

är cirka 1.76 centimeter lång, på fritiden så brukar jag umgås med vänner, och jag arbetar inom äldrevårdsomsorgen. är mellan 25 till 35 år gammal och har inga barn, inga planer på att skaffa några heller!!! därför så snuskar vi oss med skydd, inte utan.

tycker om att knulla med män som är avsevärt mycket äldre än mig, har alltid haft ”daddy issues” så att säga… tänder på manliga maskulina män, älskar MC förare… min dröm vore att få knulla med en kille som är med i ett motorcykelgäng hahah… det lär aldrig hända dock 🙁

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *