Eskort Örebro söker ful kille

Eskort Örebro söker ful kille

Mina kära vänner… jag har en tendens att attrahera så kallade ”badboys”, detta är egentligen inte den typ av killar jag söker. men likt väl så hamnar jag alltid i säng med så kallade tuffingar, och det slutar alltid på samma sätt… att jag får mitt hjärta sårat!

det är slut på denna era nu, nu börjar en ny tid, och nu bläddrar jag vidare till nästa sida. hädanefter så kommer jag bara att träffa snälla omtänksamma rara killar…

jag vill inte umgås med en fotomodell precis om du förstår, utan jag söker en kille som inte ser så bra ut men har ett stort hjärta helt enkelt…

mina dagar som ”sexdocka” är över, jag kommer aldrig mer bli utnyttjad för endast sex av så kallade players. Ni kan köpa sexdockor på annat håll! det kommer inte ske igen!!! jag vill hitta en kille som gillar mysiga hemmakvällar med popcorn och film.

varför ska det vara så svårt att hitta den rätte i denna värld??? det finns så många människor men man lyckas alltid dra en nitlott!

vart är du snälla, kåta, och känslofyllda kille??? det är ju dig jag söker!!! 🙁

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

8 kommentarer

 • Magnus

  Hej, jag är en 40-årig kille från centrala Linköping som gärna skulle träffas för mys & mera
  Kram
  Magnus

 • Johan

  Hej jag är mycket intresserad ?❤️När ska vi se eller träffa

 • johan

  Hej igen jag ger dig min email hoppas vi kan ses. Jag passar på att bara vara ute och roa mej skulle
  jag hitta den rätta så blir jag ännu gladare. Men jag har gett upp. Du är mitt sista hopp.

  [email protected] hör av dig

  kram Johan

 • johan

  Hej jag heter Johan jag gillar dig du är vacker underbar. Och det du skrev att du söker en snäll kille. Det låter som det är mej du söker.

  Jag är en mycket snäll varm go och kärleksfull kille. Kärleksfullare person än mej finns inte.

  Precis som du så har jag blivit sårad jag har till och med blivit så rädd att jag har gett upp med att hitta nån. Min dröm är att hitta nån att dela mitt liv med gifta mej och skaffa barn bilda familj. Har inte hittat den rätta så jag gav upp och börja ha kul istället. Skulle jag hitta den rätta så stannar jag kvar hos henne. Om du vill kan du skriva till min email. jag kanske skriver upp den senare. Jag är mer rädd än vad du är så jag ska fundera på saken.

  kram Johan

 • V

  Adda kik victorwhatever1 vill gärna träffas

 • Upstånd

  Dig skulle ja vilja smaka på

 • jim

  örebro vill gärna träffa dig snarast. rik , snäll som fan och singel

  adda mig på kik så tar vi det därifrån.
  sugardad1900

 • OGKUSH

  TJO DU KAN ADDA MIG PÅ SNAP dededu3131. VI SKA JAPPA HELA NATTEN LÅÅÅÅÅÅNG OM DU E REDO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *