Eskort södermalm söker man med klass

Eskort Södermalm söker man med klass

Du är inte värd att umgås med mig. Du bör inte ens skriva till mig. Kommer troligtvis inte svara dig endå. Träffar inte lågavlönade män. Lyx, champagne, och överflöd är mina tre förnamn. Därför så umgås jag bara med män som har klass, en klass för sig så att säga.

Men om du tror dig ha det jag söker efter så beordrar jag dig här- och nu att skriva en rad till mig. Vill i sådana fall träffa dig på Sturecompagniet. Du ska bjuda mig på fina glamourösa drinkar, annars så kommer du troligtvis tappa charm i mina ögon.

Ser att du träffar mig väl uppklädd, helst i en fin kostym som är dekorerad med en ros. Har aldrig dejtat en kille som använder sig utav huvtröja, usch. Ska du knulla min fitta så får du minst sagt kämpa för det. Jag är inte en kiosk vart du kan komma och gå som du vill, utan är en exklusiv brud i lyxförpackning.

Som du ser på bilden så är min fitta väl vårdad, och mitt anus inbjudande samt väldigt tajt. Går aldrig ut på stan osminkad eller i slappiga löst åtsittande kläder. Alltid top notch. Som det ska vara enligt mig.

Sturepojkar, vad har ni att erbjuda? Puss från hora på södermalm.

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

En kommentar

  • Pelle

    Jag kan ge dig precis vad du vill ha, ett liv i lyx och överflöd!

    Men jag har också höga krav på kvinnor jag har sex med!

    Tror du vi kan komma överens?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *