Söt tjej söker en ny älskare i KARLSKOGA (inget annat)

Söt tjej söker en ny älskare i KARLSKOGA (inget annat)

Hej där, jag gör ett nytt försök att hitta en trevlig Karlskoga man, Jag är en helt normal, ganska söt, mycket pilsk tjej som söker efter en snäll go man 30 till 50 år att träffa rätt så ofta om vi passar ihop sexuellt. Enbart intresserad av en man i Karlskoga så vi kan träffas ofta. Söker enbart efter mer sex då jag redan är lyckligt gift och tänker så förbli så.

Foto i ditt svar är ett måste, är inte direkt utseende fixerad alls men på något sätt måste det stämma mellan oss, skriv inte ett svar till mig om du inget vill skicka mig ett foto och jag gör det samma om det jag ser stämmer. Vi känner varandra inte ändå för jag är nykomling i stan som kommer från en helt annan ort. Är diskret och gillar inte krångliga människor utan lättsamma och pilska som vill och kan knulla med mig.

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

5 comments

 • Jonas

  Hej, jag är en kille som bor i karlskoga. Är 31år. Du kan få se min bild genom whatsapp eller sms. Väntar på ditt svar.

 • Anonym

  kik letithappenn, tar det därifrån

 • mrhemlig

  hej där en kille på 30 som letar efter en härlig tjej och ha trevliga stunder 😀
  vart medlem på sidan för o kunna svara på annonsen heter mrhemlig90 där

 • Anders

  Hej
  Trevlig man som gärna träffar dig, är själv sambo och vi kan ses diskret i Kristinehamn om det är möjligt för dig.
  Kram Anders

 • Nikoo

  Hej, Jag är en kille som bor i Karlskoga. Är 38 år. Du kan få se min bild genom WhatsApp eller SMS.
  Väntar på ditt svar.

  MVH Nikoo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.