Vill vara någons lilla knulldocka en helg

Vill vara någons lilla knulldocka en helg

Jag skulle gärna vilja vara någon, eller någras lilla knulldocka en hel helg… jag vill bli riktigt ordentligt dominerad av en eller flera män eller kanske av ett par. Bara göra precis vad jag blir tillsagd till och annars bli straffad, kanske till och med bli bunden och bli knullad flera gånger om…

Det är bara fantasin som sätter gränserna. Skulle tro att jag kommer att få många svar så det gäller att skriva ett svar till mig med något som verkligen sticker ut! Skriv något lite om er själva och hur helgen med er kommer att se ut annars har ni ingen chans! Puss

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

En kommentar

  • sam

    Jag är en trevlig, socialt kompetent man på 33, skulle börja med en god middag med trevligt samtalande, Sedan när vi satt oss i soffan och fortsätter prata så råkar du spilla ut rödvin och då måste jag ju såklart straffa dig. Får lägga dig över knät och smiska dig tills du blir röd om rumpan. Sedan skulle du vara så ångerfull att du sätter dig på knä och börjar suga min kuk och då är helgen igång. Du kommer få svälja mycket sperma och bunden ja det ser vi till att du blir med ögonbindel på såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.