Eskort i Dalarna med kåthetsproblem

Eskort i Dalarna med kåthetsproblem

Usch! Så kåt för tillfället. Min fitta bara rinner, bröstvårtorna är så himla styva, och det enda jag kan tänka på är att få kuk. Det är förvisso väldigt skönt att vara så här kåt, eftersom man blir smått till sig av det.

Jag sitter bara här och funderar på vart min älskare finns? Gillar du kåta damer så hoppas jag du hör av dig för jag väntar på dig här!

Vill gärna träffa dig som likt mig tycker om sex väldigt mycket, gillar att knulla otroligt länge, och har en bra hålkänsla. Vi behöver inte gå allt för snabbt fram om du känner att du vill ta det lugnt i början.

Utan vi kan hångla, mysa, och smeka varandra under täcket tills vi båda känner oss nog bekväma för riktigt samlag.

Jag vågar tyvärr inte köra utan kondom om jag inte litar på dig till hundra procent att du inte har någon könssjukdom eller liknande. Även fast jag egentligen i smyg tycker om oskyddat sex med mycket sprut i fittan mest. Men men, better safe than sorry.

Men kom ihåg! Jag finns bara i begränsad upplaga. Så vänta inte med att skriva en rad till mig. Väntar ju på ditt svar också! Vill inte sitta här och vänta i evigheter. Så hör av dig pussgurkan…

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

6 kommentarer

 • Per

  Hej!

  Om du gillar äldre män så skriv till mig. Vi kunde ha det riktigt skönt 😉

 • Jonas

  Hej vill du ses?

 • Bestman

  Hej Sygging !!

  Bunden, värnlös och helt i mitt våld kan du inget göra….

  Ett glas Moet som rinner ner för dina bröst, mage och kittlar din clitta samtidigt som jag slickar densamma.

  Jag är inte är elak…men jag är maskulint dominant.

  Jag sitter faktiskt ensam och vill träffa dig
  nu så snart som du vill…

  Jag är självklart bil-buren och kan ta mig till dig.

 • Roger

  Hejsan! Läste din annons o såklart kände jag mig träffad att vara din älskare…..jag finns utanför Borlänge så skriv till mig så kollar vi om klicket o kemin stämmer…kram

 • John

  Trevligt att läsa, jag hjälper dig gärna med ditt problem. Finns i Mora. Kontakta mig till en början på [email protected] så kan vi gå vidare därifrån (postar min anonyma mail här i kommentarsfältet).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *