Eskort.se, pippa en hora ikväll

Eskort.se, pippa en hora ikväll

Detta är första gången jag horar ut mig på nätet… det känns spännande och jag har en pirrande känsla i magen samtidigt som jag skriver det här.

jag vill givetvis rollspela att jag är din alldeles privata horfitta och att du betalar för att pippa mig. jag tänder på känslan att bli köpt, men detta är bara någonting som jag kommer att göra en gång i hela mitt liv.

det känns så himla fel att träffa män från internet konstigt nog, så därför så kommer jag inte göra detta allt för ofta. skulle inte må bra utav det helt enkelt tror jag!

i övrigt så är jag en fin tjej som lever ett ordnat liv med jobb, lägenhet, och vovve. folk tror att jag är en oskyldig flicka men i själva verket så är jag en väldigt porrig tjej som alltid är brunstig… skenet kan bedra ibland!

jag har tre regler som du måste respektera om du väljer att meddela mig:

  • du är 100% diskret under hela vår konversation
  • du är ren och luktar gott vid träff
  • vänsterprasslar inte, träffar inte killar som har fru och barn

den sista punkten är extra viktig! jag har blivit bedragen förut av min kille och det sårade mig djupt. han knullade min bästa vän på en fest som jag t.om deltog i!

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *