Jag söker fortfarande en fittslickarslav med fin kuk

Jag söker fortfarande en fittslickarslav med fin kuk

Någon här som vill visa upp sin stora, grova, fina kuk för mig. Då menar jag verkligen lång och grov. Minst över 20 cm. Jag lär dock inte åka nån längre sträcka för det här. Så du bör finnas någonstans i närheten.  Du ska ha foto i din profil. Ha den åldern jag söker. Och respektera alla mina önskningar. Men man ska inte dö nyfiken sägs det ju, så… Platsen som min fittslickarslav är fortfarande ledig.

Vill du ha escort tjejer?

Jag tänder dessutom på riktigt fina kukar. Och att veta att den som ska slicka mig har det. Gör ju att jag blir lite extra blöt i fittan. Och det är ju målet för oss. Så här söker jag efter någon med mina ordinarie önskningar på runt 20 lång och 16 grov. Min fitta är mycket tajt och vet vad hon vill ha. Åter igen respektera mina önskningar.

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

3 kommentarer

 • Ossian

  Har 27 cm o15 grov det är på riktigt

 • catalin carmaciu

  Älskling! Oavsett vad storleken kan påvisa är det du känner det ultimatla intrycket.
  Låt mig vissa ,dig, att jag kan göra dig lycklig.
  Magotul

 • Anonym

  Har inte den stora kuken, kanske 20 om jag drar lite i den , men jag har däremot en tunga som kan få dig långt ifrån verkligheten, den är jag helt säker på, jag kanske dock är för gammal för dig, vet ej, men jag har 47 års erfarenhet, ser dock inte ut som det, men iaf, kan lova dig en natt du sent kommer glömma, jag älskar slicka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *