Lära känna varandra och ha sex!

Lära känna varandra och ha sex!

Hej på er män, har inte varit så aktiv här på rätt länge nu. Men nu känner jag att jag vill försöka igen och se om Han som jag söker finns här. Han, en man som har mina intressen och liknar mig i min personlighet. Jag söker någon i Sundsvall som vill ha lite mer än bara sex. Ingen ren knullkompis i alla fall. En gift man som söker efter en vän som han har tid för att umgås en del med är också intressant. Är inte bara intresserad av att hoppa direkt i säng det första jag gör. Utan vill att vi lär kännas lite först. Är du Han som jag söker? Kram

Svara på annonsen - bli medlem helt gratis!

2 kommentarer

  • Christer

    Hej låter som en trevlig kvinna lite av vad jag söker kan min sak hör av dej inte gift hoppas, det går bra ändå. Kyss på klitan vi börjar med kaffe avslutar med dopp

  • Berra

    Hittade din annons och blir nyfiken på dig.
    Är dock gift men om det inte är ett problem så skulle det va trevligt att bekanta sig tycker jag .
    Ser dock inte vart du håller hus. själv så bor jag i Dalsland så det vore trevligt om du bor i närheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *